Teater Os

I Teater Os skaber vi vedkommende teater, der giver stof til eftertanke hos både børn og voksne. Udgangspunktet for det kunstneriske koncept er autobiografisk, dvs. vi eksperimenterer med egne erfaringer og liv i både et reelt og fiktivt univers. Dette gør vi ud fra troen på, at den enkelte lille personlige fortælling har så stor en værdi i verden, så den via teatrets mangfoldige udtryksmuligheder kan transformeres til noget universelt, som publikum, barn såvel som voksen, kan nikke genkendende til.

Teater Os blev stiftet i 2010 og teatrets første børneforestilling Hvor ville jeg bare ønske… havde premiere d. 14. april 2011 på teaterfestivalen Quongafest i Aarhus. Med base i København består Teater Os’ kerne og kunstneriske team af Anne Nymark og Christine Juhl Sørensen. Begge har en bachelor i Dramaturgi fra Århus Universitet og kandidat i Teatervidenskab og Performance Studier fra Københavns Universitet. Teater Os arbejder løbende sammen med nye og spændende samarbejdspartnere.

Teater Os arbejder løbende på nye og spændende projekter i samarbejde med forskellige kunstnere og kulturinstitutioner. Kontakt os endelig, hvis du har en god idé til et potentielt samarbejde, så giver vi en kop kaffe!